Zdając sobie sprawę, że tylko to umiem najlepiej wolę nanieść byle co, lecz z symbiozą słów mknę na czele robię to na poczekaniu, bo to trochę wstyd nie pisać (...)
tak szybko siwe włosy to czas jak bezdomny stary ogrodnik włóczy się szarymi bezdrożami przez wiosny, lata, jesienie aż do zimy zbierając naręcza ostów pokrzyw (...)
w chmurce zapomnienia dotykamy ustami słów wkradamy się w siebie co noc nie ma tu miejsca na wstyd przecież wiemy że sny istnieją naprawdę (...)
To refleksja, która mówi, że pamięć o tych, co odeszli, i modlitwa za nich nie powinny być tylko raz w roku – powinny towarzyszyć nam codziennie, w drobnych myślach i gestach. Dziś i jutro, 1 i 2 listopada, to momenty, gdy odwiedzamy cmentarze, zapalamy świece, modlimy się, ale warto, by to uczucie troski i bliskości trwało przez cały rok. Modlitwa jest tutaj jak most – nie tylko nasz dar, ale tak(...)
Oddajemy w Wasze ręce testową wersję nowego Portalu Poetyckiego. Portalu możliwie zbalansowanego, równych szans i przyjaznego dla Odbiorcy. Zastosowane przez nas nowatorskie rozwiązania są dodatkowym argumentem na zapoznanie się z naszym Regulaminem oraz NETYKIETĄ. Życzymy artystycznej weny i samych owocnych chwil!
Zespół Twoich Wierszy
"Twoje Wiersze" - Portal Poetycki zaprojektowany przez Poetę.
x
Polityka plików cookies
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.
Klauzula Informacyjna
Szanowni Użytkownicy
Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.
O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.
Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.