Kolory Wierszy
Kolorem wiersza Autor sygnalizuje jakich komentarzy oczekuje.
czerwony - proszę o empatyczne komentarze.
niebieski - chcę rozwijać swój warsztat poetycki, proszę o pouczające i konstruktywne komentarze.
zielony - jestem otwarta/otwarty na komentarze.
czarny - proszę nie komentuj, przeczytaj w ciszy.
pomimo owego "być może"
zastałem po 1i3 w obu słupach gwiazdek
i na razie nie głosuję.