Duch Wspomnienia tamtej chwili, chodzi za mną codziennie ... Zawodzi i pojękuje, kołacząc łańcuchem pamięci. Czasem przyklęknie, pod relikwią Twojego piękna. (...)
Ja Ciebie kocham! Mą miłością trwałą, Co niby skała trwa tu poprzez wieki, Kiedy mnie Amor ugodził swą strzałą? Już nie pamiętam... upłynęły rzeki. (...)
po jednej warstwie dla ciebie i dla nich /i tamtych przecież także/ dla siebie podwójna - nieprzepuszczająca zacienionej prawdy przez puste spojrzenie (...)
hihihi...a bo wbrew pozorom, które niósł poranek, mój wtorek był całkiem udany i poprawił mi humor :))) Poza tym Stasiu, lepiej żartować niż chorować co nie? :)))
Mówią, że do odważnych świat należy...ale sama odwaga nie wystarczy, gdy rozumu i wyobraźni brak...:) Podoba mi się Twój cykl z przysłowiami i bardzo chętnie do Ciebie zaglądam :) Pozdrawiam ciepło i serdecznie Mareczku :)
Te słowa, to faktycznie banał, na potrzebę uspokojenia, tego co je wypowiada, to on na moment poczuł się lepiej, bo myśli, że wypełnił swoją rolę pocieszyciela. Ale przyznaj się P, tak z ręką na sercu, co czujesz jak widzisz w swoim ogrodzie małego szpaka, który zdecydował się zamieszkać u Ciebie?
Pozdrawiam jak zawsze serdecznie:))⭐
Oddajemy w Wasze ręce testową wersję nowego Portalu Poetyckiego. Portalu możliwie zbalansowanego, równych szans i przyjaznego dla Odbiorcy. Zastosowane przez nas nowatorskie rozwiązania są dodatkowym argumentem na zapoznanie się z naszym Regulaminem oraz NETYKIETĄ. Życzymy artystycznej weny i samych owocnych chwil!
Zespół Twoich Wierszy
"Twoje Wiersze" - Portal Poetycki zaprojektowany przez Poetę.
x
Polityka plików cookies
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.
Klauzula Informacyjna
Szanowni Użytkownicy
Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.
O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.
Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.
Pozdrawiam serdecznie:)