wraz z liśćmi wolno więdnącymi wracają myśli czarne, dręczące nazwane ponoć sezonowymi, jednak ciągle w jej głowie koczujące zbyje cię od lat tak samo (...)
Wciąż sobie zadaję pytania: - Co dziś mnie pcha do działania? - Co złość we mnie tak rodzi? - I komu ona tak szkodzi? Lecz zamiast mieć odpowiedzi (...)
podmuchy wiatru orzeźwiają wieczór kleisty od spojrzeń na domach miękko układają się cienie a na moim ramieniu twoja ręka pachnie morzem i marihuaną (...)
Puste słowa znów powstały Puste głowy je pokochały Jaki cel mają te nadzieje Że ktoś znowu się zaśmieje Czarna głowa czarne sny Kto się śmieje ja czy ty (...)
Nie takie dyrdymały... każdy ma swoje przemyślenia a porównywanie się z innymi zawsze wynika z jakichś prób zdefiniowania siebie i świata... Trzeba jednak uważać, bo porównania mogą prowadzić do zagubienia i nieustannej gonitwy za czymś - by być lub mieć więcej ...Pozdrawiam 🍁
Oddajemy w Wasze ręce testową wersję nowego Portalu Poetyckiego. Portalu możliwie zbalansowanego, równych szans i przyjaznego dla Odbiorcy. Zastosowane przez nas nowatorskie rozwiązania są dodatkowym argumentem na zapoznanie się z naszym Regulaminem oraz NETYKIETĄ. Życzymy artystycznej weny i samych owocnych chwil!
Zespół Twoich Wierszy
"Twoje Wiersze" - Portal Poetycki zaprojektowany przez Poetę.
x
Polityka plików cookies
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.
Klauzula Informacyjna
Szanowni Użytkownicy
Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.
O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.
Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.
Pozdrawiam