Anno Ty wiesz ... że kocham Ciebie też ... i czytam Twoje wiersze ... lubię też ... te gwarą ale i tłumaczone ... bo wiem o co chodzi... powinnaś wiedzieć ... że ja dużo pomagam żonie więc ograniczam pisanie do minimum ... że kocham Cię ...
Próbuje wam to pokazać od strony technicznej, mieszając ją z fundamentalną, dając wszystkim odpowiedzi na temat.
Pod spodem zostawiam wersję, tak jak ma wyglądać:
Wasz przyjaciel ma za sobą mnóstwo skoków,
podobnie jak ja — przyjął z gromad informacji,
(...)
Tak, to prawda, ale czasem to co wydaje się nam słuszne, a co dotyczy wyborów i decyzji, nie są prawidłowe. Nie znamy bowiem ich do końca konsekwencji i skutków. To co uważamy czasem za dobre takim nie jest, może to właśnie jest powodem, że coś nie nie idzie po naszej myśli? Jakieś czynniki zawsze występują, ale to może one sprawiają, że wybory i decyzje powinny być inne? Istnieją też takie nieza(...)
Oddajemy w Wasze ręce testową wersję nowego Portalu Poetyckiego. Portalu możliwie zbalansowanego, równych szans i przyjaznego dla Odbiorcy. Zastosowane przez nas nowatorskie rozwiązania są dodatkowym argumentem na zapoznanie się z naszym Regulaminem oraz NETYKIETĄ. Życzymy artystycznej weny i samych owocnych chwil!
Zespół Twoich Wierszy
"Twoje Wiersze" - Portal Poetycki zaprojektowany przez Poetę.
x
Polityka plików cookies
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.
Klauzula Informacyjna
Szanowni Użytkownicy
Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.
O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.
Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.