Kolory Wierszy
Kolorem wiersza Autor sygnalizuje jakich komentarzy oczekuje.
czerwony - proszę o empatyczne komentarze.
niebieski - chcę rozwijać swój warsztat poetycki, proszę o pouczające i konstruktywne komentarze.
zielony - jestem otwarta/otwarty na komentarze.
czarny - proszę nie komentuj, przeczytaj w ciszy.
W procesie ewolucji człowiek nabył różne cechy i niestety dominują te gorsze :(
W każdym bądź razie zawsze to lepiej zrzucić odpowiedzialność na kogokolwiek czy cokolwiek, bo człowiek to tylko zbiór atomów, a wodę potrafi lać lepiej od Niagary ;)
Pozdrawiam Kornelu z uznaniem dla wiersza.
Jakby się tak bliżej przyjrzeć świat pełen j(...)